O nama

Pansion Lovački nalazi se iznad Delnica, 

usred Park šume Japlenški vrh, 120 km od Zagreba, 40 km od Rijeke i 10 km od granice sa Slovenijom, odakle se pruža panoramski pogled na grad i plavičaste vizure okolnih brda u daljini, a time jutro i predvečerje čine posebnim. Svježe proljetno zelenilo, sunčana ljeta, zlatna jesen ili plavetnilo zime…u neprestanoj izmjeni i na neponovljiv način omogućuju intenzivan doživljaj prirode. Svojom lokacijom svakom će gostu pružiti dobar odmor i miran san. Restoran pansiona Lovački idealan je prostor za poslovna druženja, kao i obiteljske proslave, vjenčanja ili intimne večere. U svakoj ćemo prilici rado dati savjet pri odabiru jela ili pripremiti nešto u skladu sa željama gosta. Kapacitet restorana je do 80 sjedećih mjesta a tu je i terasa kapaciteta do 40 sjedećih mjesta koja pruža panoramski pogled na grad Delnice.

Gastro ponuda

u ugodnom prostoru jela od divljači naša su posebnost( pršut od divljači, lovačka juha, gulaš od divljači, wildburger ), a od slatkog neodoljiva štrudla od borovnica koju svakako treba probati. Ostalo istražite sami…

Lokalna kuhinja

Isprobajte goranske specijalitete

 

Posebna ponuda

40,00 Eura / 301,38 Kn noćenje s doručkom

Prilikom preračunavanja koristi se fiksni tečaj konverzije, koji iznosi 7,53450 HRK za 1,00 EUR, a  koji je utvrdilo Vijeće Europske unije.

Pansion Lovački

Japlenški vrh 2, 51300 Delnice

Kontakt

lovacki-delnice@hrsume.hr

Tel.: +385 51 812 440

Rezerviraj